Vrei sa testezi laserul stomatologic Litemedics ?

Noile lasere dentare Litemedics
November 20, 2016
CURSURI LASERE DENTARE – 9-10 SEPT. 2016 | Cluj Napoca, UMF
November 20, 2016

(Rezervat 100%) Curs teoretic si practic (cu hands-on) lasere stomatologice dioda

Cochetezi cu ideea de a achizitiona un laser dentar dar nu ai experienta in utilizare? Ne ocupam noi atat de teorie cat si de partea practica – te invitam la Cursul cu hands-on organizat la sfarsitul lunii Mai in Cluj Napoca – curs sustinut de MD/PHD Dr.Bogdan Crisan, UMF Cluj.

Modul teoretic si practic, segmentat pe doua zile, in 27-28 Mai 2016 – afla cum se utilizeaza laserele dentare, ce gama de tratamente poti efectua, care e proiectia investitiei intr-un laser pe termen lung si care e rata de feedback pozitiv din partea medicilor si pacientilor care au ales aceasta metoda inovatoare de tratament.

Taxa de participare la curs este de 550 lei (avans 50%).

Medicii care vor opta ulterior pentru un laser dentar Litemedics vor primi automat reducere in cuantumul a jumatate din taxa de participare.

Locuri limitate, pentru buna desfasurare a cursului.

Utilizati Formularul de contact sau contactati-ne direct la tel. 0733-684466 pentru inscriere.


Prezentare laser stomatologic in cabinet

Daca ai citit tot ce te interesa despre laserele dentare Litemedics si doresti o prezentare direct in cabinet, te rugam sa utilizezi Formularul de contact. Lasa-ne numele tau si orasul in care profesezi si te vom contacta in maxim 24h pentru programarea unui demo.

Prezentarile in cabinet includ descriere si hands-on, dar nu includ lucru pe pacient.