Noile lasere dentare Litemedics

Vrei sa testezi laserul stomatologic Litemedics ?
November 20, 2016

IDS 2015 Koln – Lansarea noilor modele de laser Litemedics

Dupa 3 ani de succes pe piata laserelor dentare, divizia Litemedics a Lambda Spa Italia , lanseaza doua modele distincte, cu adresabilitate in functie de nivelul de pregatire al medicului stomatolog.

Litemedics Pure se adreseaza medicilor incepatori care nu au avut contacte cu laserele dentare pana acum. Vine cu programe de tratamente presetate din fabrica, fara posibilitate alterarii reglajelor. Este ideal pentru primele experiente cu astfel de dispozitive, punand la dispozitia utilizatorului un meniu integrat de asistenta care poate fi accesat si in timpul tratamentelor. Instructiunile de utilizare si timpii de utilizare la fiecare tip de tratament sunt de asemenea integrate in softul aparatului. (PRET Litemedics Pure: 4800 Eur, TVA inclus. Disponibil in rate fara dobanda)

Litemedics Prime este versiunea avansata a laserului st0matologic Pure, punand la dispozitia medicului setarim deblocate, care pot fi customizate de utilizator si ulterior salvate in profile personale de lucru. Functia se numeste UnlockledApps si este o raritate in aceasta gama de pret. Laserul dentar Litemedics Prime dispune de asemenea de pedala wireless (fata de modelul Pure care functioneaza cu pedala pe cablu), creand un comfort excelent in manevrabilitate si utilizare. (PRET Litemedics Prime: 5900 Eur, TVA inclus. Disponibil in rate fara dobanda)

Ambele lasere dentare continua linia ridicata calitativ a Litemedics si beneficiaza de 3 ani garantie de producator. Consumabilele precum fibra optica si piesele speciale de albire si biostimulare sunt compatibile cu versiunile mai vechi ale laserului.